ЗАЕДНО В ДИГИТАЛНАТА
ПРОМЯНА НА
ВАШАТА КОМПАНИЯ

D labs 365 е Вашият личен и лоялен маркетинг съветник. Ние вярваме, че социалните медии са неизменна част от облика на всеки бизнес. Ето защо създадохме D Labs 365, като наша основна цел е да допринесем за развитието и растежа на бизнеса Ви. 

Ако не съществувате онлайн, то не съществувате изобщо.

1
милиарда интернет потребители в световен мащаб
0.1
милиарда потребители в социалните медии
1 %
от бизнесите използват социални медии
1
млрд. $ за маркетинг в социалните медии през 2018

Цел

Социалните медии се промениха революционно през изминалите няколко години и се развиха в посока на маркетинга и рекламата, предлагайки множество решения именно в тази посока.  

Целта на онлайн маркетинга е да създаде интересно съдържание, което да привлече вниманието на хората, да ги пренасочи към определена интернет страница, от където да получат повече информация и в последствие да закупят даден продукт, да направят резервация или др. 

Да Ви донесем повече интерес и съответно продажби е също наша основна цел. Ние вярваме, че всеки бизнес е различен и подхождаме индивидуално към всеки нов проект, за да максимизираме резултатите. Стремим се да изградим дълготрайно партньорство, базирано на лоялност, постигнати цели, високи и увеличаващи се резултати

 

Нашият екип

“Не може да правиш добър бизнес с лоши хора. Намери най-подходящите хора за работа и нищо няма да се обърка,” Ричард Брансън

Адриан Бичаков

човекът идея

Адриан е мастърът зад D Labs 365 и нашият човек идея. Завършва мениджмънт в Лондонското училище по икономика. Работи в ресторантьорския и  хотелиерския бизнес, включително и като мениджър в една от най-голямите вериги ресторанти в Лондон – Frankie and Benny’s. След завръщането си в България има опит като маркетинг мениджър и мениджър бизнес развитие в печатната и маркетинговата индустрия.

Сабина Пейчева

Човекът план

Саби е човекът план и гласът на разума в нашия екип. Завършва журналистика, масови комуникации и икономка в Америкнския университет в България. По време на обучението си работи като репортер и главен редактор на университетския вестник. След това става част от екипа на Euromoney, една от най-големите световни медиии в сферата на финансите, и добива опит в маркетинга и създаването на съдържание.